Sera Wels-Chips Nature за придънни рибки – 100 мл

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

9,00лв.

Sera Wels-Chips Nature е основната храна без оцветители и консерванти за остъргващи и смучещи риби като Анциструс и плеко.

Специална храна за т.нар кетфиш (например L Catfish, Plecos, Peckoltia, Ancistrus, Plecostomus) и други придънни риби, които предпочитат растиелна храна с екстракт от върба и елша.

Те обичат дълго време да са заети с изстъргване на храната. Затова Sera Wels-Chips е с много твърда структура и позволява рибките дълго време остъргват храната, точно както е в естествените им местообитания.

Код: 1207770 Категория:

Описание

Балансираният състав с високо съдържание на фибри (фибри от кора на върба и шишарки от елша), както и естествената Спирулина, подпомага здравословното храносмилане и развитие.

Бързо потъващия чипс остава мек във вода, запазват формата си поне 24 часа и не замърсяват водата. Следователно те позволяват на нощнитея сомчета да ядат бавно без никакви проблеми, което отговаря на естествените им хранителни навици.

Допълнителна информация

Тегло 0,015 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Sera Wels-Chips Nature за придънни рибки – 100 мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *