Simple Solution Extreme Carpet Shampoo – шампоан за килими, 1 000 мл

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

22,00лв.

Simple Solution Extreme Carpet Shampoo – шампоан за килими, 1 000 мл

Код: 1010004 Категории: ,

Описание

Преди употреба: Разклатете добре и нанесете малко количество върху незабележимо място, оставете да изсъхне за да проверите за евентуална промяна в цвета на повърхността. Използвайте прахосмукачка за да премахнете останалите замърсявания и власинки.

Употреба: Добавете от продукта към почистващата машина, както е препоръчано от производителя. За машини които изискват предварително смесване, комбинирайте 10мл продукт на 1л вода. Следвайте инструкциите на производителя за употреба на машината. Почистващия препарат ще премахне петната и миризмите и ще възстанови цветовете на килимите и тъканите. За да ускорите изсушаването и да подобрите външния вид на третираната повърхност, минавайте с четка в една посока, докато е все още влажна.

При почистване с машина смесете 10мл препарат с 1л вода

При ръчно почистване смесете 40мл с 1л вода

Съдържание: <5% амфотерни повърхностноактивни вещества, <5% фосфати Съвети за безопасност: При контакт с очите, измийте обилно с вода в продължение на 15 минути. Пазете този и всички почистващи продукти далече от деца и животни.

Допълнителна информация

Тегло 0,4 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Simple Solution Extreme Carpet Shampoo – шампоан за килими, 1 000 мл“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *