Sera toxivec 50 мл – спешна помощ, премахва токсичните вещества

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

6,40лв.

При случаи на високи нива на амоний/амоняк, нитрити, хлор, тежки метали имате нужда от препарата Sera Toxivec. Можете да го използвате още при смяна на водата, както и при чистене на филтъра. Премахва остатъците от някои лекарства (метиленово синьо, малахитово зелено) и след третиране на водата със Sera Algovec. Предлага се в разфасовки от 50, 100, 250, 2 500 и 5 000 мл.

Защитава веднага декоративните рибки и безграбначните от интоксикация с хлор, нитрити, амоняк и тежки метали;
Отстранява незабавно токсичните вещества от водата в аквариума;
5 мл са достатачни за 20 литра вода;
Създава идеални условия за пречистващата бактерия на Sera Nitrivec.

Код: 121241 Категория:

Описание

Със Sera Toxivec Sera ви предлага отстранител на замърсяванията, както и балансиране на нивата на нитрити и амоняк за около 60-90 минути. Всяка нормална доза понижава нивата на амоняк и нитрати средно с 30-50%, като максимумът, който може да се премахне с една доза, е 1.3 mg/l амоняк или 0.75 mg/l нитрити (= 0.23 мг/л NO2 – N). В случай на по-високи замърсявания се препоръчва да се увеличи дозата съгласно инструкцията за употреба или да се дозира отново след 1-2 часа. Така Sera Toxivec ви позволява да напълните аквариума с риби по-бързо. Съшо в случаи на формиране на замърсявания той моментално и ефикасно предпазва рибите от това да бъдат увредени, докато не се образува стабилна бактериална среда. Допълнително Sera Toxivec предотвратява образуването на високи нитратни нива, като амонякът и нитритите директно се обезвреждат и не образуват повече нитрати.

Важен съвет: След като сте третирали с лекарства или сте използвали Sera Algovec или Sera Snailpur Sera Toxivec ще премахне остатъците от тях.

Допълнителна информация

Тегло 0,015 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Sera toxivec 50 мл – спешна помощ, премахва токсичните вещества“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *