Sera Blackwater Aquatan® 100 мл – за тропически аквариум

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

10,50лв.

Sera Blackwater Aquatan е стабилизатор за вода с ефект на тропическа вода. Подходящ е за сладководен аквариум. Препоръчва се за здравословна програма за вашите рибки, скариди и раци. Предлага се в опаковка от 100 мл.

Продуктът е с новата Bio Protect Formula, която преобразува чешмяната вода до чиста и съответстваща на изискванията на рибките вода, точно както в тропическите реки.

Жизнени и здрави рибки, скариди и раци;
Вода, съответстваща на естествените местообитания, подпомага оцветяването и естественото поведение;
Незабавно премахва тежките метали;
Не променя рН;
Потиска растежа на неприятните водорасли;
Осигурява дълготраен, натурално тъмен нюанс на водата;
Изкючително икономичен.

Код: 1212010 Категория:

Описание

Инструкция за използване: Добавете по 1 пълна капачка (10 мл) на всеки 50 л аквариумна вода. Временното помътняване е необходимо и показва ефективността на продукта. Помътняването ще изчезне след няколко часа и водата ще стане чиста и естествено тъмна.

Да се пази от деца и домашни животни!

Кристално чиста тропическа вода с новия подобрител blackwater aquatan®. За да се чуват като у дома си тропическите рибки, мекотели и растения, те се нуждаят от особено чиста вода с характерни показатели и оцветяване. Сега има новия Blackwater Aquatan®, който създава вода, подобна на тази в естествените обитания и осигурява жизненост и здраве за вашите рибки, скариди и раци.

Допълнителна информация

Тегло 0,015 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Sera Blackwater Aquatan® 100 мл – за тропически аквариум“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *