Savic Hop In – закрита котешка тоалетна с вход отгоре 58.5 / 39 / 39.5 см. / тъмно сива /

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

72,00лв.

The Hop In е модерна тава за отпадъци с горен вход.

The Hop In е силно препоръчително за котки, които стоят да пикае, пикае назад или обичат да се разпръскват, тъй като повдигнатите страни поддържат постеля, течност и мръсотия вътре в тавата. Освен това Hop In също е идеален за „собственици на котки и кучета“, тъй като държи постелята и екскрементите на място, недостъпно за кучетата, и им пречи да влизат в тоалетната.

Най-важната характеристика на Hop In е перфорираният, леко наклонен капак. Разхождайки се през капака, когато напускате подноса, котешкото постеля пада през малките дупки обратно вътре. Следователно, зоната около тавата остава чиста и подредена.

Големият отвор в капака позволява лесен достъп и излизане, което прави Hop In също идеален за по-големи котки. Ежедневното почистване на Hop In е лесна работа. Горният капак може да се закачи за извличане на отпадъци, а вградените дръжки в основата улесняват придвижването и изпразването на тавата.

Освен това Hop In има удобна кука от външната страна за окачване на лъжичка за отпадъци. Използвайте торбичките за котки „Bag it Up Hop In“ за лесно и бързо почистване. Чантите предотвратяват образуването на котлен камък и неприятните миризми в тоалетната. Използвайки “Bag it Up”, вие удължавате живота на тоалетната. (лъжичката не е включена).

И накрая, съвет и трик: поставете Hop In в ъгъл, спестявайки място, така че вашата котка да бъде принудена да ходи на капака с малки дупки, когато напуска тавата, преди да скочи надолу.

Категория:

Допълнителна информация

Тегло 2 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Savic Hop In – закрита котешка тоалетна с вход отгоре 58.5 / 39 / 39.5 см. / тъмно сива /“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *