Piper Cat Salmon – пауч със сьомга 100 гр

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

3,40лв.

Тази балансирана храна за домашни любимци със сьомга осигурява 100% от всички хранителни вещества, минерали и витамини, необходими на възрастни мъжки и женски котки с умерена физическа активност, отглеждани в комфортна среда, които не са бременни или кърмещи. Сьомгата доставя мазнини с богато съдържание на мастни киселини. EPA и DHA мастните киселини са особено важни, тъй като играят роля в процесите, защитаващи нервната тъкан и в репродукцията. Piper Animals със сьомга осигурява поддържането на правилната минерализация на костите и зъбите и спомага за поддържането на правилното функциониране на метаболитните процеси.

Код: 0906014 Категория:

Описание

Осигурява правилна поддръжка и минерализацията на костите и зъбите и правилното протичане на всички метаболитни процеси. От особено значение е наличието на високо съдържание на ЕРА и DHA – киселини, включени в процеса на имунна защита и от особено значение за нервната тъкан и репродукцията.

Ненаситените мастни киселини от Омега-6 групата  имат значително влияние върху регулирането на метаболитните процеси и заедно с Омега -3 мастни киселини играят важна роля в инхибирането на възпалителните процеси.

Допълнителна информация

Тегло 0,100 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Piper Cat Salmon – пауч със сьомга 100 гр“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *