NexGard Spectra – защита от бълхи, кърлежи, нематоди и превенция на дирофиларията, за кучета от 30 до 60 кг.

104,90лв.

Меки, дъвчащи таблетки за кучета, осигуряващи отлична защита срещу най-честите външни и вътрешни паразити при кучетата!

Нова комбинация от молекули: afoxolaner, milbemycin oxime
Само една вкусна хапка месечно осигурява:
Защита от бълхи и кърлежи. Започва да убива бълхите в рамките на 2 часа от третиранетокато всички бълхи са елиминирани до 6 часа. Постоянен ефект срещу бълхи за период от 5 седмици. Убива кърлежите до 12 часа след третирането и постоянен ефект до 24 час от опаразитяватето за период от 4 седмици.
Контрол на ключовите вътрешни паразити (глисти, анкилостоми и камшичести червеи).
Защита от дирофилариоза. За България се препоръчва профилактика веднъж на 30 дни, от април до ноември. Преди началото на профилактичния сезон е задължително кучето да бъде изследвано за наличие на дирофиларии.NexGard Spectra e:
Доказано безопасна за прием.
Лесна за даване вкусна дъвчаща таблетка.
Няма ограничения за мокрене и къпане.
Подходяща за кучета с кожни проблеми.
След третирането няма ограничения за контакт с кучето.
Подходящи за кученца над 8 седмична възраст и 2кг телесно тегло

БЕЗПЛАТНА доставка при поръчка над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите
Категория:

Описание


Дирофиларии: NEXGARD SPECTRA убива ларвите на Dirofilaria immitis до един месец след предаването им от комари, с ледователно продуктът трябва да се прилага на редовни месечни интервали, през този период от годината, когато векторите са налице, стартирайки от месеца след първата очаквано появяване на комари. Третирането трябва да продължи до 1 месец след последната опасност от ухапване от комари. За систематично третиране се препоръчва, да се прилага на един и същи ден или дата всеки месец. Когато се заменя друг продукт в програма за превенция на дирофилариоза, първото третиране с NEXGARD SPECTRA трябва да започне от датата на която е трябвало да се прилага предходния продукт. Кучет ата, които живеят в ендемични за дирофилариоза райони, или такива, които са пътували до ендемични зони могат да бъдат инфектирани с възрастни форми на дирофилария. Няма установен терапевтичен ефект срещу възрастни форми на Dirofilaria immitis. Поради това се препоръчва всички кучета навършили 8 месеца или повече, които живеят в ендемични за дирофилариоза райони, да бъдат изследвани за наличието на дирофилариозно заразяване преди да се третират с продукт за превенция.

Предозиране (симптоми, спешни мерки, антидоти), ако е необходимо Не са наблюдавани неблагоприятни реакции при здрави кученца на осем-седмична възраст, след 6 третирания с до пет пъти над максималната доза.

Допълнителна информация

Брой

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „NexGard Spectra – защита от бълхи, кърлежи, нематоди и превенция на дирофиларията, за кучета от 30 до 60 кг.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *