Kong Puppy Binkie – гумен биберон със звук за подрастващи кучета M

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

28,60лв.

Още преди 45 години Kong поставят стандарта за безопасни и издръжливи играчки за кучета и котки и  до днес са лидер в това отношение. Всички гумени играчки са произведени в САЩ и винаги преминават тестове за качество и издръжливост, преди да бъдат пуснати на пазара. Въпреки това, не съществуват неунищожими кучешки играчки, така че е препоръчително животното ви да не остава без надзор с тях, докато не се уверите, че играта му е безопасна. Почиствайте и преглеждайте регулярно играчките и при евентуална рискова за вашия любимец повреда ги заменете с нови. Кучетата лесно се изнервят или потискат и развиват склонност към деструктивно поведение ако естествените им инстинкти като преследване, улавяне, дърпане, дъвкане и др. биват подтиснати. За да се приспособяват добре и да бъдат щастливи, кучетата трябва да играят. Необходимо е да изберете правилният размер и здравина на играчката за вашето куче, за да може играта му с нея да бъде максимално безопасна, продължителна и забавна. Ако имате повече кучета, които живеят заедно, избирайте играчки, съобразени винаги с най-голямото, най-упорито и темпераментно от тях. Ако кучето ви успее с лекота да унищожи играчка Kong, опитайте с по-голям размер и здравина, защото кучетата имат различен тип и интензитет на игра.

Произведен от изключително здрава и еластична натурална гума, специално предназначена за кучета със силна захапка и служи за задоволяване на естествения инстинкт за дъвкане на кучетата.

Код: KP27E Категория:

Допълнителна информация

Размер

L, M, S

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Kong Puppy Binkie – гумен биберон със звук за подрастващи кучета M“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *