Friskies adult – за котки в зряла възраст, Пиле и Зеленчуци, суха храна, 10kg

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

69,00лв.

FRISKIES® с Пиле и със Зеленчуци. Пълноценна храна за котки в зряла възраст.
FRISKIES® Adult е 100% пълноценна и балансирана храна, приготвена с подбрани, качествени продукти, за да осигури на Вашата котка това, което обича, и от което се нуждае. Тонизира мускулите и поддържа здрави зъбите и костите и здрав уринарния тракт.
НАСОКИ ЗА ХРАНЕНЕ: Количествата за поддържане на котка в зряла възраст са базирани на средно активни котки при нормална температура на околната среда. Индивидуалните нужди се различават и дажбите трябва да се приспособяват за поддържане на здравословното тегло на котката. Винаги осигурявайте прясна и чиста вода за пиене. Достатъчната консумация на вода е необходима за здравословното ежедневно хранене.

Код: 5101 Категория:

Описание

Съставки: Зърнени култури, месо и месни субпродукти (10%*), екстракт от зеленчукови протеини, масла и мазнини, субпродукти със зеленчуков произход, минерали, зеленчуци (0,6% **), мая.
Добавки: Хранителни добавки: IU/kg: Vit. A: 12 500; Vit. D3: 1000; mg/kg: Железен сулфат монохидрат: 145; Калциев йодат анхидрид: 2.4; Меден сулфат пентахидрат: 35; Манганов сулфат монохидрат: 15; Цинков сулфат монохидрат: 182; Натриев селенит: 0.23; Таурин: 870. Оцветители***и антиоксиданти.
*еквивалент на 20% рехидратирано месо и месни субпродукти, с мин. 4% пиле в гранулите във форма на бутче, еквивалент на 3% пиле в продукта.
**еквивалент на 4% рехидратирани зеленчуци в гранулите с форма на тризъбец, с 0.15% еквивалент на 1% зеленчуци в продукта.
***без добавени изкуствени оцветители.
Аналитични съставки: Протеини: 30,0%; Съдържание на мазнини: 11,0%; Сурова пепел: 8%; Хранителни влакнини: 3%; Линолова киселина: 1.8%; Арахидонова киселина: 0.1%
Нетно количество: 10kg

Допълнителна информация

Тегло 10,2 кг

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Friskies adult – за котки в зряла възраст, Пиле и Зеленчуци, суха храна, 10kg“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *