Ferplast Rabbit 120 – Клетка за зайци 118 x 58,5 x h 49,5 см

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

170,00лв.

Клетка за зайци и морски свинчета от лакирана метална мрежа
Мрежа и пластмасово дъно, свързани отстрани чрез щракащи клапи
Мрежата може да бъде напълно повдигната от предната страна
Включени аксесоари: 1 контейнер за сено, 1 чучур за вода, 1 къщичка и 1 купа
Лесно почистване: просто откачете дъното на клетката
Предлага се в спестяваща място опаковка
По избор: опора с колела Стойка 120

Категория:

Описание

Перфектен за зайци и морски свинчета, Rabbit 120 има дълбоко цветно пластмасово дъно, върху което е поставена метална мрежа. Мрежата е покрита със специална устойчива на корозия боя. Предната част е разделена на две отделения, които могат да бъдат напълно повдигнати за по-лесен достъп. Това също улеснява ежедневното почистване. За по-дълбоки операции по почистване, просто откачете мрежата от дъното, като откачите щракащите капаци отстрани, проектирани за допълнителна безопасност.
Клетката Rabbit 120 за зайци и морски свинчета е просторна отвътре и се предлага с всички необходими аксесоари за вашия малък домашен любимец: контейнер за сено, дюза за вода, купа за храна и малка къщичка за спане, всички направени от пластмаса.
Rabbit 120 се продава в опаковки, спестяващи място, в съответствие с политиката на зачитане на околната среда, която Ferplast винаги е следвала. Ако желаете, възможно е да закупите стойка 120 поотделно, металната опора с колела, която прави движението на клетката около бриз.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ferplast Rabbit 120 – Клетка за зайци 118 x 58,5 x h 49,5 см“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *