Ferplast Rabbit 100 – Клетка за зайци и морски свинчета 95 x 57 x h 46 см

140,00лв.

Клетка за зайци и морски свинчета от лакирана метална мрежа
Мрежа и пластмасово дъно, свързани отстрани чрез щракащи клапи
Мрежата може да бъде напълно повдигната от предната страна
Включени аксесоари: 1 контейнер за сено, 1 чучур за вода, 1 къщичка и 1 купа
Лесно почистване: просто откачете дъното на клетката
Предлага се в спестяваща място опаковка
По избор: опора с колела Стойка 100

БЕЗПЛАТНА доставка при поръчка над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите
Код: 57052370 Категория:

Описание

Перфектен за зайци и морски свинчета, Rabbit 100 има дълбоко цветно пластмасово дъно, върху което е поставена метална мрежа. Мрежата е покрита със специална устойчива на корозия боя и може да бъде напълно повдигната от предната страна, за по-лесен достъп. Това също улеснява ежедневното почистване. За по-дълбоко почистване просто откачете дъното, като откачите щракащите капаци отстрани, които са проектирани за допълнителна безопасност.
Местообитанието на заек 100 за зайци и морски свинчета е просторно отвътре и се предлага с всички необходими аксесоари за вашия малък домашен любимец: контейнер за сено, дюза за вода, купа за храна и малка къщичка за спане, всички направени от пластмаса.
Rabbit 100 се продава в спестяваща място опаковка, в съответствие с политиката за зачитане на околната среда, която Ferplast винаги е следвала.
Ако желаете, възможно е да закупите стойка 100 поотделно, металната опора с колела, която прави преместването на местообитанието около бриз.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ferplast Rabbit 100 – Клетка за зайци и морски свинчета 95 x 57 x h 46 см“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *