Ferplast DOG TRAINING – клетка или ограждение за дома 80 / 80 / 62 см

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

140,00лв.

Полезно да научите кученцето си кое е неговото пространство във вашия дом
Може да се използва и като бариера за ограничаване на свободните зони на вашето кученце във вашия дом
Перфектен за почивка
Крака против приплъзване и пластични дръжки за лесно придвижване
Много тънка опаковка за минимално насипно състояние
Комплект с удължител се предлага отделно

Код: 73300025 Категория:

Описание

Току-що сте донесли у дома много сладко кученце и нямате търпение да започнете да го научавате на неща. Едно от първите неща, които вашият верен приятел трябва да научи, е как да остане в собственото си пространство и поради тази причина ще трябва да му разпределите определена зона в къщата си. Образователната ограда за кученца за обучение на кучета ще ви помогне да направите това. Обучението на кучета може да се трансформира в практическа бариера за определяне на зоните за достъп и е напълно сгъваемо, благодарение на своите стави. Предлага се в комплект с неплъзгащи се крачета и оформени дръжки за преместването му и е идеален за почивка, тъй като се предлага в супер тесен, спестяващ пространство пакет. Вътре в заграждението можете да добавите някои аксесоари (не са включени) като купа за храна или развъдник за кучета от плат.
За да разширите писалката си за обучение на кучета, сега можете да намерите и подходящото удължение, продавано в комплект с две мрежи и четири щипки за фиксиране.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ferplast DOG TRAINING – клетка или ограждение за дома 80 / 80 / 62 см“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *