Ferplast CASITA 80 – Клетка за заек и морско свинче

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

140,00лв.

Широка жилищна площ
Плъзгаща се врата, за да се гарантира безопасността на домашния любимец
Пълно отварящ се плот за лесна поддръжка
Предлага се в три размера, специфични за зайци или морски свинчета
Включен аксесоар
Спестете място на опаковката

Код: 57065070 Категории: , ,

Описание

Casita е набор от удобни, просторни, атрактивни клетки за морски свинчета и зайци. Тази продуктова линия се различава от повечето други клетки поради височината на нейната мрежеста структура, която е с 20% по-голяма, осигурявайки на вашите домашни любимци много удобно жилищно пространство. Местообитанията на Casita се предлагат в три размера – 80, 100 и 120 – и са изработени от здрава пластмаса с лакирана телена мрежа. Най-малкият модел, Casita 80, е подходящ за морски свинчета, а по-големите модели, Casita 100 и 120, са идеални за зайци.
Casita има заоблен покрив, който може да се отвори. Най-големият модел е разделен на два раздела, от практически съображения. Всички модели се доставят с аксесоари, включително хранилка, бутилка за пиене, купа за храна и малка къщичка със стъпаловидна стена, за да позволи на малкия ви приятел да се качи лесно върху нея. Плъзгащата се врата може да се отвори, позволявайки на малкия ви домашен любимец да излиза навсякъде от клетката, да се разхожда свободно из къщата. Тази клетка е много лесна за почистване: просто отворете покрива и можете да достигнете до всички части, които се нуждаят от по-задълбочено почистване. Благодарение на системата Save Space, Casita може да бъде напълно демонтирана.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ferplast CASITA 80 – Клетка за заек и морско свинче“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *