Ferplast Atlas 10 EL – транспортна чанта 48/32,5/29см, 5кг

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

34,00лв.

Atlas EL е най-основната версия на нашите домашни любимци за котки и малки кучета и има множество функции. Atlas EL е лесен за носене със себе си, благодарение на фиксираната си дръжка и е идеален за пътуване с вашите домашни любимци на най-често срещаните транспортни средства (кола, влак, кораб, самолет). Този пластмасов носач за домашни любимци за котки и малки кучета се предлага в комплект с масивна врата, изработена от пластмасова стомана. Той е много здрав, благодарение на закрепващата си система със странични пружини за закрепване. Освен това има странични вентилационни решетки, които осигуряват достатъчна вентилация вътре в носача.

Atlas EL е приспособим благодарение на аксесоарите, като възглавница и пластмасова поставка за хранене, които можете да закупите отделно, и се предлага в три размера. Моделите Atlas 10 и 20 EL са подходящи както за кучета, така и за котки. Atlas 30 EL е създаден специално за малки кучета и големи котки.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ferplast Atlas 10 EL – транспортна чанта 48/32,5/29см, 5кг“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *