Хигиенни гащи

Хигиенни гащи за разгонени женски кучета, известни още като панталони за кучета, са специално проектирани облекла, предназначени за женски кучета по време на периодите на овулация и разгоненост. Те имат няколко основни функции:

  1. Контрол на потока на кръвта: Гащите за разгонени кучета помагат да се контролира потока на кръвта по време на цикъла на кучето. Това може да помогне за предотвратяване на нежелани замърсявания във вашия дом или на обществени места.
  2. Предпазват от неоплоденост: Носенето на гащи за разгонени кучета може да предотврати случайния контакт с мъжки кучета, което може да доведе до неочаквана бременност.
  3. Поддържат хигиената: Гащите за кучета са изработени от материали, които са лесни за почистване и поддържане на хигиената на кучето по време на разгонеността. Нужно е да се перат на ниски температури (максимум 30 градуса)

При избора на гащи за разгонени женски кучета е важно да се внимава да са подходящи за размера на вашето куче и да осигурят комфортно и безопасно носене.

Назад

Показване на 9 резултата

Показване на 9 резултата