Bayer Advocate for dogs – Адвокейт за кучета от 10 до 25кг / 4бр в кутия / , комбиниран препарат срещу вътрешни и външни паразити

БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 79лв! Доставката за поръчка до 79лв е 4,50лв. При вземане на поръчката от наш магазин, ще получите 5% намаление. Вижте адресите

123,00лв.

ADVOCATE SPOT-ON,
АДВОКЕЙТ СПОТ-ОН РАЗТВОР ЗА КУЧЕТА

Най-широкоспектърният продукт, който предпазва едновременно от вътрешни и външни паразити, само с едно накапване! Предлагат се четири, различни по големина, дози(пипети) според телесната маса на кучето.

Описание

ТЕРАПЕВТИЧНИ ПОКАЗАНИЯ:
При опаразитени кучета или при кучета, при които съществува опасност от смесени паразитни инвазии: за лечение и профилактика на опаразитяване с бълхи (Ctenocephalides felis), лечение срещу въшки (Trichodectes canis), лечение на инвазиране с ушни кърлежи (Otodectes cynotis), саркоптична краста (причинена от Sarcoptes scabiei var. canis), демодекоза (причинена от Demodex canis), профилактика на дирофилариоза (L3 и L4 ларви на Dirofilaria immitis) и ангиостронгилоза (L4 ларви и незрели възрастни на Angiostrongylus vasorum), лечение на инвазии, причинени от Angiostrongylus vasorum, Crenosoma vulpis и гастроинтестинални нематоди (L4 ларви, незрели възрастни и възрастни на Toxocara canis, Ancylostoma caninum и Uncinaria stenocephala, възрастни форми на Toxascaris leonina и Trichuris vulpis).
Продуктът може да се използва като част от терапевтичната стратегия при алергичен дерматит, причинен от бълхи.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
Да не се използва при кучета под 7 седмична възраст.
Да не се използва в случаи на свръхчувствителност към активните субстанции или към помощните вещества.
Не е установена безопасността на този ветеринарномедицински продукт по време на бременност и лактация. Лабораторните изследвания с имидаклоприд или с моксидектин при плъхове и зайци не са дали доказателства за проява на тератогенен ефект, фетотоксичен ефект или токсичен
ефект върху майката.
При котки трябва да се използва, съответният продукт “Адвокейт за котки”, който съдържа 100 мг/мл imidacloprid и 10 мг/мл moxidectin.
Да не се употребява Адвокейт за кучета при порове. Трябва да се употребява, съответстващия продукт “Адвокейт за малки котки и порове” (0,4 мл).

НЕЖЕЛАНИ СТРАНИЧНИ РЕАКЦИИ:
Използването на продукта би могло да доведе до временен сърбеж при кучетата. В много редки случаи може да се наблюдава омазняване на косъма, еритема или повръщане. Тези признаци изчезват без допълнително лечение. В много редки случаи е възможно продуктът да предизвика свръхчувствителни реакции на мястото на прилагане. Ако животното оближе мястото на приложение, непосредствено след третирането са възможни прояви на временни неврологични симптоми, като: атаксия, генерализиран тремор, очни симптоми (разширени зеници, забавен пупиларен рефлекс, нистагмус), рядко може да се наблюдават: нарушение в дишането, усилена саливация и повръщане.
Продуктът има горчив вкус. Усилена саливация може да се наблюдава, когато животното оближе мястото на третирането, непосредствено след приложението. Това не е признак на интоксикация и изчезва след няколко минути, без да се налага провеждане на лечение. За правилното прилагане на продукта трябва да се предпази мястото на третиране от облизване.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Bayer Advocate for dogs – Адвокейт за кучета от 10 до 25кг / 4бр в кутия / , комбиниран препарат срещу вътрешни и външни паразити“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *