Условия за доставка, плащане и рекламация

Начини на доставка

Доставяме само на територията на България. Поръчаният продукт ще ви бъде доставен с куриерска фирма СПИДИ или ЕКОНТ

До адрес на получател:

цената за доставка до адрес е 4,50 лв; при поръчка над 79 лв. куриерската услуга е безплатна до офис на Спиди или Еконт – срокът за доставка е от 3 до 5 работни дни, ако продукта е наличен; – ако продукта не е наличен ще се свържем с вас, за да ви дадем повече информация

Безплатна доставка над 79лв.

– при поръчка над 79  лв. куриерската услуга е безплатна; – максималното време за престой на пратка в офис на Спиди или Еконт е 7 дни. Ако клиентът не потърси пратката си в посочения срок или я откаже, тя се връща директно към подателя. – максималният срок за престой на пратка в АПС (Автоматична Пощенска Станция) е 48 часа. Ако получателят не вземе пратката си в този срок, тя се премества в най-близкия офис на Спиди или Еконт до съответната АПС, където престоява още 5 дни.

Вземи от магазин

Опция вземи от магазин – При избор на тази опция , нашите клиенти получават 5% отстъпка. Вижте адресите

Начини на плащане

Наложен платеж – Наложеният платеж (в брой) е най-използваният метод за плащане. Продуктът заплащате на куриера при доставката.

Рекламация

Mожете да направите рекламация удобно и лесно – чрез електронна поща: zooviki.office@gmail.com или да подадете сигнал на тел:.0897632464. Съгласно чл.55 oт ЗЗΠ вceĸи пoтpeбитeл имa пpaвo дa въpнe cтoĸaтa в cpoĸ oт 14 дни oт дaтaтa нa пoлyчaвaнe нa пopъчĸa. Зa цeлтa пъpвo тpябвa дa ни yвeдомите предварително и зaдължитeлнo дa cъxpaнитe пoлyчeнaтa cтoĸa в тъpгoвcĸия вид, в ĸoйтo ви e билa дocтaвeнa, тaĸa и документите към нея. При Възникнало нарушение , моля обърнете се към куриера ,за да получите протокол за увредена стока. Bpъщaйĸи зaĸyпeнaтa oт Bac cтoĸa, Bиe пpeĸpaтявaтe дoгoвopa зa пoĸyпĸo-пpoдaжбa. Cлeд ĸaтo въpнaтaтa cтoĸa пpиcтигнe пpи нac, виe щe пoлyчитe oбpaтнo своите пари. Транспортните разходи са за сметка на потребителя. Смяна и връщане Ние се стараем, нашите клиенти да остават доволни от обслужването , за това предлагаме удобна система за връщане на стоките. За тази цел е нужно да се направят няколко стъпки: 1) Ако опаковката на продукта не е повредена, в срок 14 дни от закупването вие можете да подадете заявка за отказ, като се свържете с нас чрез електронна поща:zooviki.office@gmail.com или да подадете сигнал на тел:0897632464 2) Вие можете да върнете стока в случай на дефект. 3.Транспортните разходи са за сметка на потребителя.